Hírek

CiNkE - Civilek Nagykovácsiért Egyesület
okt
02

A CiNkE Dr. Molnár Róbert Kübekháza polgármesterének szemével

„Tegnap este Nagykovácsiban voltam, az ottani CiNkE (Civilek Nagykovácsiért Egyesület) meghívására, mint az „Év Települése (2018) polgármestere” vettem részt a jó hangulatú választási fórumukon. Elképesztően inspiráló, jól szervezett, igényes és – ami a mai közéletben óriási hiánycikk – vidám kis civil közösség alakult 5 éve, amely szép eredményeket könyvelhet már el eddig is magának. Valódi civilekként vesznek részt a helyi közéletben, közösséget szervezve, karitatív, jószolgálati ügyeket felkarolva, és nem utolsó sorban az ottani mutyizásokra is keményen rávilágítva.

a nagy csapatA Cinkék elnöke Dr. Deák József ügyvéd, akit kb 25 éve ismerek, akinél a feleségemmel a jogi gyakorlatainkat végeztük, feleségem pedig pár éven át alkalmazott ügyvédként is dolgozott nála.

Jóska becsületes, tisztességes, jámbor, ugyanakkor nagyon határozott ember, akinek türelme már megismerkedésünk elején feltűnt nekem. Azóta se változott! Feleségével, Ágival Nagykovácsiban élnek már régen, a velük szemben lévő kis református gyülekezet tagjai. A Cinkék az október 13-ai választásra a gyűlölködő nagykovácsi légkörben, nem beleelegyedve a nagypolitikához hasonló ottani destruktív kampányba, programmal, alázattal és legfőképpen személyes példamutatásukkal készülnek. Ilyen CINKÉK-re lenne szüksége Magyarország falvainak és városainak, akik szeretik az Igazságot és ebben a gyűlölettel megtelített országban is bátran, odaadóan, szorgalmasan teszik a dolgaikat; dacolva az időjárás viszontagságaival, szabadon, kötöttségek nélkül és szeretettel csicsergik tele a közegüket: Hé! Ébresztő, emberek! Tovább már ne aludjatok!
Arra kérem nagykovácsi ismerőseimet, hogy szavazzanak a Cinkékre, és arra kérem ismerőseimet, hogy akiknek vannak nagykovácsi ismerőseik, hívják fel a figyelmüket rájuk, akik közszolgái szeretnének lenni csodás falujuknak és nem korrupt uraik.

És hajrá magyar cinkék bárhol is vagytok még! Sokasodjatok és szárnyaljatok Magyarország felett, mert új dallamokra lenne végre szüksége hazánknak, hogy ne vesszünk bele az egyre sűrűsödő sötétségbe!”

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...