Dr. Deák József polgármesterjelölt

Deák József

A Civilek Nagykovácsiért Egyesület, a CiNkE alapítótagja és elnöke vagyok.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szereztem diplomát.

Dolgoztam az Országos Bányagépgyárban igazgatási és jogi vezetőként, a Noviki Innovációs Rt-nél általános igazgatóként. Az elmúlt évtizedekben számos cégben töltöttem be felügyelőbizottsági elnöki és igazgatósági tagsági tisztséget.

1991-ben alapítottam meg a Deák és Társai Ügyvédi Irodát.

Nyolcgyermekes székely családból származom. Gyerekkoromat egy baranyai sváb településen töltöttem. Már gyerekkoromban megtanultam, hogy csak kemény munkával lehet célokat elérni. A feladat, a munka elvállalása nekem soha nem a hozzá kapcsolódó pozícióról, hanem a célok eléréséről szólt.

Családom már az 1970-es évektől tulajdonosa volt egy zártkerti ingatlannak a Zsíros-hegyen. Jelenlegi házunkat hét éve építettük fel.

Az elmúlt évtizedekben láttam a település változásait, fejlődését. Úgy vélem, hogy Nagykovácsi ma nem az, ami lehetne. Természeti adottsága páratlan szépségű, odafigyeléssel, sok munkával közösen valódi mintatelepülést hozhatunk létre.

Az elmúlt négy évben egyesületünk vezetőjeként sokat küzdöttem azért, hogy jobb irányba vigyük a falu fejlesztését. Úgy döntöttünk, folytatjuk ezt a munkát, ezért elindulunk a választáson. Hisszük és tudjuk, hogy a falu felelős vezetőiként öt év alatt látványos, az itt élők érdekeit és a környezet védelmét szem előtt tartó változásokat vihetünk végbe.

 

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...