Dr. Rónay Olivia képviselőjelölt

Nagykovácsiban élek évek óta, soha nem gondoltam, hogy ilyen bemutatkozót fogok egyszer írni, de engem a Rozmaring utcai építkezés indított el az utamon. Ebben a harcban, a családtagokon és barátokon kívül egyedül a CiNkE segített, így most nem is volt kérdéses, hogy velük együtt folytatom a falu jövőéjért való tevékenységemet. Ez a felelőtlenül engedélyezett építkezés markáns része volt egy olyan folyamatnak, amely miatt elég most csak körbenézni a faluban, és látjuk a gombamód épülő társasházak mennyiségét. Az utolsó utáni pillanatban vagyunk, hogy ezt megállítsuk!

Nem tudom elfogadni a hamis érdekeket, és a tudatos rombolást. Számomra a fejlődés azt jelenti, ha a bekövetkező változások egyaránt tükrözik a település igazi, mindannyiunk által értékelt jellegzetességeit és az itt élők egyedi vonásait, valódi igényeit.

Mit ígérhetek, ha sikerül képviselőként bekerülnöm? Azon leszek, hogy Nagykovácsiban a közösség által létrehozott és kialakított szabályok tiszteletben tartásával éljük életünket. Mert csak így tudunk olyan komfortos, biztonságos és humánus atmoszférát kialakítani, amelyben mindenki jól érezheti magát.

Jogászként és volt rendvédelmi dolgozóként az egyenesség, a becsületesség és a tiszta játszma híve vagyok. Édesanyám révén lengyel vagyok, így szeretnék egy lengyel testvérvárost találni Nagykovácsinak a közösség bevonásával.

 

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...