Markovits Anita képviselőjelölt

A CiNkE alapító tagja vagyok. 2008 óta élek Nagykovácsiban. Első pillanattól kezdve bekapcsolódtam a közügyekbe, de szervezett formában 2015 óta kezdtem el érdemi munkámat.

A társadalmi részvétel nélkülözhetetlen része az önkormányzásnak. Véleményem szerint intézményi innovációra van szükség. Be kell vonni a lakosokat a helyi döntések meghozatalába, ahol a részvétel nem PR-célú, hanem valóban a kialakult igényekre épül. Digitális részvételi platformok kialakítását kell megvalósítani, hiszen ezek utat nyitnak: az itt élők megvitathatják a település ügyeit. Célom az átlátható önkormányzati működés, amely teret ad az aktív lakosságnak.

Kiemelkedően fontosnak tartom a középiskolás korosztály és a fiatal felnőttek bekapcsolását Nagykovácsi életébe. Számtalan kiváló tehetség és lelkes, kreatív fiatal él itt. Akkor tudják magukénak érezni Nagykovácsit, ha aktív részeseivé válhatnak a közéletnek, a fejlesztéseknek. Nagykovácsit az ő lendületük teheti színesebbé. Velük közösen kell például kitalálnunk, milyen közösségi terekre van szükségük ahhoz, hogy igényeik alapján megvalósítsuk a számukra ideálisat.

 

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...