Hírek

CiNkE - Civilek Nagykovácsiért Egyesület
szept
23

Kübekháza, a követendő példa – meghívó a CiNkE nagyfórumára

Nemrégiben csodás helyen jártunk: a Szeged melletti Kübekházán, ahol 17 éve ugyanaz a képviselő-testület dolgozik. Küldetésük Kübekháza: ahol vannak közös célok, ott vannak közös utak és ott lesznek közös sikerek. 2018-ban Kübekháza az „Év Települése” lett.

Nagyon nagy szükség van ma Magyarországon jó és követhető példákra, ezért hívtuk meg a CiNkE október 1-jére tervezett választási Nagyfórumára Kübekháza független polgármesterjelöltjét, Dr. Molnár Róbertet, aki ugyanakkor 17 éve Kübekháza polgármestere.

Az Év Települése díj mellett két további oklevelet is kapott a település: az egyiket a kiemelkedően végzett közterület-rendezésért és közösségépítésért, a másikat pedig a „Legvirágosabb Úti cél” facebookos közönségszavazáson elért eredményért kapta.

Számunkra Kübekháza valódi mintatelepülés: független, az otthonáért tenni akaró és tudó vezetéssel olyan eredményeket ér el, amelyeknek sokan a csodájára járnak.

Hogy mi lehet a titkuk?
Ezt is megtudhatják a CiNkE választási Nagyfórumán, ahol elsősorban természetesen Nagykovácsi legégetőbb stratégiai kérdéseiről, a fejlesztésekről, a lehetőségekről beszélgetünk Dr. Molnár Róbert kíséretében.

A Nagyfórum helyszíne: Öregiskola – Inkubátorház
Időpont: 2019. október 1. 18 óra

Várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...