Hírek

CiNkE - Civilek Nagykovácsiért Egyesület
okt
16

választások után

Kedves Nagykovácsiak!

Ha az ember életében valami felkavaró dolog történik, azt szokták mondani: aludj rá egyet! Így tettünk, aludtunk, többet is.

Nagyon nagy öröm számunkra, hogy Nagykovácsiban 800 szavazó állampolgár, barát, szomszéd, kedves közeli és távoli ismerős, utcaszomszéd pontosan látta és tudta, hogy a CiNkE mit tesz, tett, és azt is tudta, hogy mit képvisel.

Látták azt, hogy a CiNkE nem legyőzni akar valakit, vagy valamit, hanem Nagykovácsit szerette volna megnyerni annak érdekében, hogy bebizonyíthassa, a település olyan fejlődés útjára léphet, ahol maximálisan kihasználva a lehetőségeket, minden adóforintot a település fejlődésére tud fordítani, ahol nincs helye pazarlásnak, ad hoc intézkedéseknek, ahol van közös jövőkép.

Olyan települést szeretnénk, ahol a közösség és az önkormányzat által hozott szabályokat betartják, ahol egy épület valóban egy épület, és nem gerendával összekötött kettő, ahol a 8 lakás valóban 8 lakás, és nem 16.. Ahol az önkormányzat minden cselekedete a falu hosszútávú, fenntartható fejlődését szolgálja a lakosság érdekeit képviselve, a lakosság valós igényei mentén.

Olyan települést szerettünk volna, ahol nincs összekacsintás a barátokkal, ahol valós, tényszerű tájékoztatás alapján dönthetnek a lakosok az őket érintő ügyekben.

A CiNkE megőrizte függetlenségét, és ezzel teljes személyes szabadságát. Tudatosan kívántuk távol tartani a pártpolitikát Nagykovácsitól. Számunkra nincs jobb és baloldal, nekünk Nagykovácsi van.

Sokan kérdezték, miért nem fogtunk össze az Összekovácsolóval. Fenti sorok választ adnak a kérdésre, nem beszélve arról, hogy a mai napig kérdés számunkra, indulásuk valódi célja pontosan mi volt. A pártpolitika már csak ilyen.

A jelenlegi polgármester újraválasztásával érzésünk szerint minden, amit tett, legalizálódott: a szabálytalan építkezések, az egy magánberuházó kénye-kedvére formált faluközpont.

Csak reméljük, hogy a megalakult vezetés vesz egy nagy levegőt, előveszi azt a tiszta szándékot és valós képviseletet, amit eddig soha nem láttunk tőlük, és valami csoda folytán képes lesz arra, hogy jó közösséget kialakítva elinduljon azon az úton, amire vágyunk.

A civil kontroll nélkülözhetetlen, így a CiNkE tovább folytatja munkáját egy pici pihenés után.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...