Hírek

CiNkE - Civilek Nagykovácsiért Egyesület
19
ápr

Civilek Együtt Nagykovácsiért 2024.

A 2024-es választáson együtt indul a CiNkE és az ÖsszeKOvácsoló egyesület. A két egyesület közösen jelöl polgármestert és 8 képviselőt.

Sok közös ügyünk van, amit az egyesületek tagjai egyformán és egyforma hangsúllyal tudnak képviselni. Az önkormányzati munkának, hiába politikai terep, pártpolitikától függetlenül, a lakosság bevonásával, a részvételi demokrácia alapján kell működnie. Nekünk, az itt élőknek kell megtalálnunk közösen a mindenki számára azonos jelentéssel bíró fenntartható fejlődés útját, a közösség számára megnyugtató, stabil megoldásokat a mindennapi életben felmerülő nehézségekre, hiányokra, szükségletekre is.

Szerencsések vagyunk, mert Nagykovácsi lakossága nyitott, felelős és sokféleképpen gondolkodunk. Ők, illetve mi vagyunk a választók, így összefogásunkkal és közös gondolkodásunkkal példát mutathatunk egy új településvezetési útnak: a kirekesztés nélküli, meghallgatáson, megértésen, bizalmon alapuló, szorgos és megoldásorientált munkának.

Tevékenységünket számos civil szervezet aktív jelenléte és együttműködése is erősíti.

A 2024-es választási év témái sajnos hasonlóak a 2019-es évhez. Előrelátó megoldások nem születtek az elmúlt években, ellenben az adók jelentősen növekedtek.

Ugyanazokkal a nehézségekkel küzdünk: a közlekedés, az utak állapota, a víz és áramellátás aggodalmai, a Kecskehát kérdése, a jól látható túlépítések, a környezetvédelem, a víziómentes településkép, az ifjúságot bevonó programok és helyek teljes hiánya, a kisgyerekesek gondjai és még sorolhatnánk a megoldandó feladatokat.

Bizony nagy nehézség a szinte csak a minimumon, minden kreativitást nélkülöző önkormányzati működés, melynek csak nyűg a lakosság, az itt élők szükségleteinek, és igényeinek figyelembevétele.

Ezen szeretnénk változtatni. A munkára felkészültünk, hiszen sok éves aktív tevékenységünknek köszönhetően nem választási ígéreteink vannak, hanem megoldásaink.

Kérjük, fogadják bizalommal ezt a kezdeményezést!

Nagykovácsi, 2024.

Kósa Emőke ÖsszeKOvácsoló Egyesület elnök

Dr. Deák József CiNkE elnök

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...