Hírek

CiNkE - Civilek Nagykovácsiért Egyesület
13
máj

Meghívó a polgármesterjelölti vitára

Kedves Nagykovácsiak!
Elküldtük meghívónkat egy nyílt polgármesterjelölti vitára.
Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármesterjelölt Asszony!
Kedves Katalin!
A 2024. évi önkormányzati választás alkalmával megszervezzük a polgármesterjelölti vitát, amely során a választópolgárok személyesen megismerhetik a településünk jövőjét alakítani kívánó polgármesterjelölteket.
A lakossággal folytatott beszélgetések során azt tapasztaltuk, hogy a választópolgárok részéről igény van egy olyan értelmes diskurzuson való részvételre, ahol jelen lehetnek és kérdezhetnek.
Meggyőződésünk, hogy az önkormányzati választás során alkalmat kell biztosítani arra, hogy a polgármesterjelöltek személyesen, egymás jelenlétében tudják ismertetni jövőképüket, így lehetőséget adva az érdeklődő lakosságnak terveik megismerésére, egyúttal álláspontjukat a lakosság kérdései és prioritásai mentén meg is védhetik.
Ezúton szeretném meghívni Önt erre a nyilvános találkozóra, és kérem, ahogy ideje és munkája engedi, biztosítson erre lehetőséget a nagyközönség bevonásával. Tisztelettel javaslom június 3­-6. napok egyikét.
Az esti 19 órai kezdést találnám mindenki számára elérhetőnek, hiszen akik a városban dolgoznak – a visszajelzések alapján – kényelmesen erre az időpontra tudnak bekapcsolódni.
Tudomásom szerint az Öregiskola felújítás alatt van, így a vita helyszíneként a Kossuth Lajos utca 1. szám alatt lévő (Rozmaring) épület nagyterméről gondoskodtunk, de bármilyen más javaslatot szívesen fogadok.
Köszönettel várom szíves válaszát!
Üdvözlettel
Bolváry Gellért
Civilek Nagykovácsiért Egyesület – CiNkE és az Összekovácsoló Egyesület közös polgármesterjelöltje

Leave a Reply

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...