HIDASI MÁRK képviselőjelölt

Összekovácsoló Egyesület – Közös képviselőjelölt

Nagykovácsiban születtem és nőttem fel. Tinédzser korom óta érdeklődöm a helyi, illetve országos ügyek iránt, követem a közéleti eseményeket. A közösségi életben gyerekkorom óta részt veszek.

10 éve a Crosskovácsi szervezői csapat tagja vagyok és az Összekovácsoló Egyesület program szervezésében, közéleti tevékenységében is aktívan részt veszek.

Az önkéntes munka által szerzett legfőbb tapasztalatom az, hogy akkor válunk egy közösség részévé, ha teszünk is érte, ha mi is hozzáadunk magunkból valamit.

Minden korosztállyal hatékonyan együtt tudok működni, de elsődleges célom a fiatalabb generáció megszólítása. A fiatalok, akik itt nőnek fel a jövő Nagykovácsi lakosai lesznek. Fontos, hogy részt vegyenek a közéletben, hogy az ő hangjuk is megjelenjen az önkormányzati döntésekben.

A koromból adódó generációs kapcsolódás lehetőségeit nemcsak a vélemények önkormányzati szinten történő megjelenítésére, hanem a korosztályom közösségi részvételére, felelősségvállalásának ösztönzésére is szeretném felhasználni.

Mérnök hallgatóként (2021 óta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – gépészmérnöki szakon) tudásomat a település műszaki üzemeltetési hatékonyságának javításában szeretném kamatoztatni. Jelenleg a tanulmányaim mellett a Deutsche Telekom TSI Hungary-nél mint eszköz-gazdálkodási gyakornok dolgozom.

Nagykovácsi jövőjének formálásában elsősorban a fiatalok nézőpontját tudom és szeretném is képviselni, amennyiben bizalmat kapok a választópolgároktól.

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...