KREZINGER-LLOYD ZITA képviselőjelölt

Független – Közös képviselőjelölt

Családommal 2011 óta élünk Nagykovácsiban, azóta egyre több szállal kötődünk a faluhoz. Az évek során számos önkéntes alapú, illetve közösségi szervezésű programban vettem aktívan részt (sportegyesületi adomány gyűjtés árveréssel, garázsvásárok, szemétszedés, ruhacsere program, játszótér építése).A egyik leginspirálóbb dolog, amikor egy lakóközösség megmozdul egy-egy jó ügy érdekében!

Öt gyermekes édesanyaként fontosnak tartom, hogy gyermekeinkkel csakúgy, mint saját- és szüleink közösségi- és kulturális életével foglalkozzunk, hiszen a mikró- és makró közösségek tevékenysége adja egy település erejét, értékét. Úgy látom, ez még megoldatlan Nagykovácsiban, ezért személy szerint szívügyem a közösségi élet formálása. A falu jövőjét az alternatív megoldásokban, lakókörnyezetünk aktív és tudatos megóvásában látom: gondolok itt a megújuló energiákra, az esővíz hasznosítására, a kerékpáros közlekedés elősegítésére, a helyi termékek, termények helyben való eladásának támogatására.

Nagyon szeretem ezt a falusias környezetet, ezért is választottuk otthonunknak Nagykovácsit, de értem és elfogadom, hogy a településnek fejlődnie is kell. Dolgozó anyaként a tömegközlekedés fejlesztése- és valós alternatívájának megteremtése, valamint az autós közlekedés és parkolás problémáinak megoldása elengedhetetlen fontosságú számomra.

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...