MARKOVITS ANITA képviselőjelölt

Cinke – Közös képviselőjelölt

2008 óta figyelem a település változását, a CiNkE alapító tagjaként sokat tettem azért, hogy a lakosságot képviselve összefogással dolgozzunk a fenntartható fejlődés érdekében és környezetünk védelméért.

Nagykovácsi mára már mintatelepülés lehetne. Ehelyett egyre komolyabb kihívásokkal küzd.

A közlekedési dugók, a vízszolgáltatás nehézségei mind következményei a vízió nélküli önkormányzásnak. Közös jövőképpel, újragondolt szabályozással és azok betartatásával megvalósítható, hogy Nagykovácsi élhető település legyen.

Fontosnak tartom az átlátható önkormányzati működés megvalósítását. Részvételi platformok kialakítására van szükség, ahol mi lakosok megvitatjuk a település ügyeit, ahol közös értékeink mentén tervezünk.

Képviselőjelöltségem egyik oka az, hogy tapasztalatom szerint egy civil mozgalom kevés, ha az önkormányzat nem képviseli a lakosok érdekeit, ha nincs társadalmi egyeztetés marad a kirekesztettség.

A valós érdekképviselet alapköve lesz képviselői munkámnak.

Mindezek mellett támogatást kell biztosítani a Nagykovácsiban működő szervezeteknek, vállalkozásoknak, ingyenes kommunikációs felületekkel és közösen kell innovációban gondolkodnunk, hiszen ez is a településfejlesztés része.

Bízom abban, hogy 2024. az az év, amikor ezek a munkák önkormányzati szinten elkezdődnek.

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...