HUDÁK ZSUZSANNA képviselőjelölt

Cinke – Közös képviselőjelölt

Az Esztergomi Tanítóképző Főiskolán végeztem, majd külkereskedelmi szakképzettséget szereztem. Ezen a területen tevékenykedtem közel húsz évig. Két évtizede pénzügyi szakterületen, vezetőként dolgozom.

Mindig is fontosnak tartottam a környezetemmel és a körülöttem élő emberekkel való törődést, a közösségi létet.

Bár tisztában vagyok vele, hogy az infrastruktúra nélkülözhetetlen fejlesztése az itt élő emberek életminőségét és komfortját nagyban befolyásoló tényező, de legalább annyira fontosnak érzem a minőségi közösségi lét feltételeinek megteremtését is az itt élők számára.

Szeretném, ha a fiataloknak olyan életérzést és értékeket tudnánk adni, amelyek révén szeretettel kötődnek majd a lakóhelyükhöz. Ugyanakkor gondolkodom településünk időskorú lakosai életét megkönnyítő, biztonságérzetüket növelő ellátórendszer kialakításában is. Fontosnak tartom a velünk élő nemzetiségek érdekeinek képviseletét és hagyományainak, értékeinek megőrzését.

Számomra sokat jelent az emberek véleménye, különösen azoké, akikkel egy közösségben élek. A folyamatos információcsere, a közvetlen kapcsolattartás alapja a jó önkormányzati működésnek.

A pályázati lehetőségek figyelemmel kísérésével, minél több forrás előteremtésén, az önkormányzati gazdálkodás hatékonyságának növelésén fogok dolgozni.

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...