Hudák Zsuzsanna képviselőjelölt

Hudák Zsuzsanna

Születésem óta Nagykovácsiban élek.

Több mint harminc éve vállalkozást működtetek. Elvégeztem az Esztergomi Tanítóképző Főiskolát, majd külkereskedelmi szakképzettséget szereztem és azon a vonalon tevékenykedtem közel húsz évig.

Másfél évtizede pénzügyi szakterületen dolgozom, egy alkuszcégnél igazgatóként.

Mindig is fontosnak tartottam a környezetemmel és a körülöttem élő emberekkel való törődést, de most kerültem olyan élethelyzetbe, hogy kellő időt tudok erre szánni.

Az infrastruktúra az itt élő emberek életminőségét nagyban befolyásoló tényező, de legalább annyira fontos a közösségi lét feltételeinek megteremtése. Azt szeretném, hogy a serdülő korú fiataloknak helyben tudjunk olyan életérzést és értékeket közvetíteni, amelyek révén szeretettel kötődnek a lakóhelyükhöz.

Településünk időskorú lakosai életét megkönnyítendő, az egészségügyi ellátás és a mindennapi bevásárlás területét érintő újabb szolgáltatások elérhetővé tételére törekszem.

Számomra fontos az emberek véleménye, különösen azoké, akikkel egy közösségben élek. A folyamatos információcsere és a közvetlen kapcsolattartás alapja a jó önkormányzati működésnek.

Azt szeretném, hogy minden itt élő ember ugyanazt érezze, amit én, hogy SZERETEK itt élni!

 

< VISSZALÉPÉS A JELÖLTJEINK OLDALRA

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...